De clubkampioenschappen voor junioren bij BCIJ Apollo

Jaarlijks worden de jeugdclubkampioenschappen gehouden op de eerste zondag van april (tenzij dit eerste paasdag is). De wedstrijden worden gespeeld in de IJsselhal. In de ochtend worden de voorrondes gespeeld en in de loop van de middag de halve finales en finales. We sluiten zoals gebruikelijk af met de prijsuitreiking en heerlijke frietjes en snacks voor iedereen van Cerile, de gastvrouw van de IJsselhal.

Wie mogen er meedoen? Ieder junior-lid van Apollo ongeacht hoe lang je al lid bent. De poules tot en met alle finales worden ingedeeld op speelsterkte zodat iedereen een leuke dag heeft en op zijn of haar eigen niveau speelt.

Beste jeugdclubleden,

Ook dit jaar wordt er een jeugdclubkampioenschap georganiseerd en wel op zondag 7 april a.s. in de IJsselhal. De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur ’s morgens. Rond 18.00 uur ’s avonds sluiten we het sportieve deel af en gaan we samen (frietjes) eten en zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden. Rond 19.00 uur gaan we weer naar huis.

Je kunt je inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Deelname kost € 5,= per persoon (inclusief het eten). Het ingevulde formulier inclusief het inschrijfgeld moet uiterlijk dinsdag 5 maart ingeleverd zijn op de les of woensdag 6 maart op de training.

Let op: het is leuker om twee onderdelen te spelen, anders moet je soms lang wachten. Zorg wel dat als je dubbel gaat spelen je partner zich ook inschrijft. Wil je wel dubbel spelen, maar heb je nog geen 2e speler, vul dan bij “Naam dubbelpartner” in “zoek nog iemand”.

Na inschrijving ontvang je sowieso binnen een paar dagen een bevestiging van ons en ongeveer 1-2 weken van tevoren krijg je meer informatie over de dag inclusief de speelschema’s.

Schrijf je in: het wordt leuk!

Tot ziens op 7 april.

De Jeugdcommissie

Inschrijfformulier

Verslag Jeugd Clubkampioenschappen 2023

Op zondag 2 april werden de Jeugd Clubkampioenschappen gespeeld in de IJsselhal. Er werd door 28 deelnemers gestreden in 78 voorrondes, waarna 8 (halve) finales werden gespeeld. De jeugd was verdeeld over 3 categorieën qua speelsterkte. Natuurlijk werd deze sportieve dag afgesloten met friet en ijs voor alle deelnemers. De organisatie en spelers waren allemaal zeer tevreden. De uitslagen waren als volgt:

Heren enkel cat. 1: 1e Quinn van Dalen, 2e Luc Dupain.

Heren dubbel cat. 1: 1e Quinn van Dalen en Stijn de Jong, 2e Luc Dupain en Ruben Sanders.

Gemengd enkel cat. 2: 1e Maarten Geels, 2e Karsten Klaverstijn.

Gemengd dubbel cat. 2: 1e Maarten Geels en Rens de Jong, 2e Démene Mace-Hardyman en Skye Ramsahai.

Gemengd enkel cat. 3: 1e Jasper Potze, 2e Rick Elbers.

Gemengd dubbel cat. 3: 1e Lena Theodoridis en Tess Cornelissen, 2e Jasper Potze en Jordi van Stempoort.