Nieuws uit het bestuur

Beste Apollo leden

In verband met de landelijke verkiezingen op woensdag 22 november. Zal de IJsselhal niet beschikbaar zijn voor badminton. Op de dinsdagavond ervoor kan enig ongemak zijn van meubilair ten behoeve van het stemlokaal.

Met vriendelijk groet,

Jeannette van der Lee


Eindejaars- en nieuwjaars tosstoernooi

Beste leden van Apollo,

Het jaar loopt op zijn einde de feestdagen staan voor de deur, we willen met elkaar het jaar 2023 gezellig afsluiten en 2024 beginnen.

De activiteiten commissie organiseert op maandag 11 (’t Heem) en dinsdag 12 (Ijsselhal) december een de laatste toss avond van het jaar. We zorgen voor wat versnaperingen en rekenen op jullie voor de sportiviteit en de gezelligheid.

Om 2024 goed te beginnen organiseren we op maandag (’t Heem) 9 januari en dinsdag (Ijsselhal) 10 januari een nieuwsjaar toss met een glaasje bubbels (met of zonder alcohol).

Zet deze data in je agenda en zorg dat je erbij bent, zonder jou is het stuk minder gezellig en sportief!
Met vriendelijke en sportieve groet,

De Activiteiten commissie


Beste Apollo leden.

Mijn naam is Erik Lit en zal officieel per 01-09-2023 de nieuwe spullenbaas zijn.
Ik ben inmiddels 26 jaar lid van Apollo en speel badminton met veel plezier in een supergezellig herenteam en vereniging.

Ik neem de taak/Sleutel over van Ronald vd Stroom die de taak als spullenbaas na ongeveer 10 jaar te hebben gedaan het wel mooi vond om dit aan mij over te dragen, Ronald dank daarvoor.

Ik ga samen met onze penningmeester aan de slag om voor de vereniging actief te zoeken naar een nieuwe internetwinkel waar we als vereniging mee kunnen samenwerken om materieel aan te schaffen.

Ook doe ik sinds een paar jaar rackets bespannen voor de club, dus wanneer je me nodig hebt voor het bespannen van je racket ben ik bereikbaar op 06-46054172.

Sportieve 🏸 groet,

Erik


Beste Apollo leden,

Vanaf deze maand zullen de Toss avonden weer worden georganiseerd op de dinsdagavond. Op de maandagavond werd dit al 1x per maand georganiseerd in Sporthal ’t Heem, dit is meestal de eerste maandag van de maand. De Toss avond voor de dinsdag avond gaan we organiseren op de laatste dinsdag van de maand.

De Toss avond is bedoeld om meer variatie op de baan te krijgen tussen de leden zodat niet iedereen de hele avond met dezelfde spelers aan het samenspelen zijn. Naast dat het leuk is om eens met anderen te spelen kunnen we hopelijk tegelijkertijd ook iets van elkaar leren. De leden van de activiteiten commissie verzorgen de indeling.

De wedstrijden duren 15 minuten met 5 minuten tussenpauze. De Toss avond wordt georganiseerd van 20:00 – 21:35, daarna is er de mogelijkheid om verder vrij te spelen op de manier hoe dit gebruikelijk gaat.

De volgende data zijn vastgelegd per locatie.

Toss avond maandagavond Sporthal ’t Heem

  • 3 Juli
  • 11 September – Openingstoss badmintonseizoen ‘23/’24
  • 2 Oktober
  • 6 November

In Augustus is de sporthal gesloten.

Toss avond dinsdagavond Sporthal IJsselhal

  • 27 Juni
  • 29 Augustus – Openingtoss badmintonseizoen ‘23/’24
  • 26 September
  • 31 Oktober
  • 28 November

In Juli is er geen Toss avond in verband met zomervakantie (zaal wel open).

Vriendelijke groet namens de Activiteten Commissie,

Rick van der Horst